Trygghet dygnet runt med Försäkringskortet

Hämta Goudas försäkringskortet:

- App Store

- Google Play

Hämta appen ”Gouda Reseförsäkring” i App Store eller Google play. Fyll i dina uppgifter och spara applikationen. Gouda är nu bara några klick ifrån dig, om du behöver hjälp.

Obs att om du för resans dag 1-45 tecknat ett ”Komplement till hemförsäkring”, ska du under den perioden i första hand kontakta ditt hemförsäkringsbolags alarmcentral!

Trygghet med Goudas försäkringskort

När du reser ska det vara lätt att få tag i oss på Travepl Assistance, vår egen alarmcentral, i de fall du behöver vår hjälp. Vi kan därför erbjuda dig ett försäkringskort att ta med på resan.

Med Gouda kan du vara säker på att få en professionell rådgivning och service. Vi har koll på detaljerna och gör allt för att du ska få en bra resa – även om olyckan är framme.

Travel Assistance är bemannad dygnet runt och där kan du få hjälp – oavsett var i världen du befinner dig. Travel Assistance har skandinaviska läkare, sjuksköterskor och krismedarbetare som kan hjälpa till vid sjukdoms- och olycksfallstillfället.

Ladda ner ditt digitala fösäkringskort. Skriv gärna ut kortet och spara det i plånboken. På det sättet har du alltid kontaktuppgifterna till Travel Assistance lätttillgängliga.