Navigation, sök och inloggning

B2F0E3

Enstaka affärsresor

Oavsett om du bara ska på en affärsresa under några enstaka dagar är det viktigt att du har en försäkring, som ersätter kostnader som uppstår om du blir sjuk eller råkar ut för ett olycksfall.

Försäkring som tecknas för specifik reseperiod

Oavsett om du bara ska på en affärsresa under några enstaka dagar, är det viktigt att du har en försäkring, som täcker för kostnader som uppstår om du blir sjuk eller råkar ut för en olycka. Din hemförsäkring täcker endast när du reser som privatperson och inte när du reser i tjänsten. 

Ska du på en kortare affärsresa kan du teckna Goudas Reseförsäkring med Affärsresetillägg. Försäkringen ger dig som affärsresenär ett heltäckande reseskydd med utökad omfattning för dina tillhörigheter, som du har med dig på resan.

Vid sjukdom eller skada hjälper vår egen larmcentral till att kontakta vårdgivare, ge betalningsgarantier, ge vägledning i medicinska frågor osv. De arbetar inte bara med rådgivning och stöd utan även med att säkerställa att den skadedrabbade får den vård och hjälp som behövs.

Teckna försäkring

För offertförfrågan eller teckning av försäkring vänligen kontakta oss på 08-615 28 00 eller maila business@gouda-rf.se.

Premieberäkning

Premien baseras på antal resdagar.

Skadebehandling

Akuta skador såsom sjukhusinläggning, hemtransport osv. behandlas av vår larmcentral, Gouda Alarm i Köpenhamn. Övriga skador behandlas av vår lokala skadeavdelning i Stockholm.