Svenskar i Världen erbjuder förmånlig medlemsförsäkring

För svenskar som vistas ute i världen är det extra viktigt att få snabb hjälp om olyckan är framme. Att till exempel ha dygnet runt-access till alarmcentral där du snabbt får hjälp av svensktalande personal vet vi är jätteviktigt. Därför erbjuder SVIV nu alla medlemmar som är folkbokförda i Sverige att teckna Long Stay Reseförsäkring via Gouda.

Läs mer om försäkringen i denna flyer

Därför ska du vara medlem i Svenskar i Världen

Avgiften för medlemskap i SVIV är endast 400 kr/år. Då får du tillgång till en mängd förmåner, varav medlemsrabatten på försäkringen endast är en.

Som medlem har du tillgång till rådgivning via vårt centrala kansli eller våra 130 ombud som kan hjälpa dig på plats ute i världen. Du får rabatt hos jurister och psykoterapeuter samt en mängd medlemserbjudanden med rabatt på hotell, bilhyra, fastighetsförmedling, reseförsäkring, hälsoundersökning, tidningsprenumerationer m.m.

SVIV underlättar för dig genom att driva utlandssvenskars frågor i riksdag, regering och myndigheter samt svara på remisser. Vi ger dig också information om vad som händer i Sverige som rör dig som utlandssvensk.

Läs mer om SVIV och bli medlem här

 

Kontakta oss gärna

Gouda
Box 3031
103 61 STOCKHOLM

Tel: 08-615 28 00

Goudas Alarmcentral (24-timmars assistans)
A.C Meyers Vænge 9
2450 København SV
Danmark

Telefon: + 45 33 15 60 60
Telefax: + 45 33 15 60 61
E-mail: alarm@gouda-rf.se

Kundservice
info@gouda-rf.se

Skadeavdelning
claims@gouda-rf.se